Banner Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Clubmanager
Apeldoorn
Productontwikkelaar Bike & Sports wear
Apeldoorn
Bewegingswetenschapper / Bikefitter
Apeldoorn
Medewerker klantenservice
Apeldoorn

Bestuursfunctie United Cubs

Organisatie:
United Cubs
Plaats:
Utrecht
Werkgebied:
Midden Nederland
Branche:
Overig
Functiegroep:
Overig
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vrijwillig
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
29-11-2017

Bestuursfunctie United Cubs

Als United Cubs zijn we op zoek naar versterking op het veld! Of je nou graag voorhoede of achterhoede speelt – met andere woorden, waar je ook goed in bent – wij zouden jou heel graag toevoegen aan ons enthousiaste bestuur. Er zijn verschillende rollen mogelijk, die in nader overleg worden bepaald.

De belangrijkste taken van het bestuur zijn het coördineren van de toernooien die worden georganiseerd door onze vrijwilligers, het bedenken, zoeken en uitrollen van fundraising activiteiten, het uitzetten van de strategie van de stichting en het uitdragen van onze missie via mooie verhalen op website en social media.

Een rol bij United Cubs is goed te combineren met werk, sport en andere bezigheden. Je draagt bij in de uren die jij beschikbaar bent, maar we vinden het wel belangrijk dat je committed bent aan de stichting en bijvoorbeeld aansluit bij onze maandelijkse vergaderingen en inzetbaar bent voor fundraising en andere activiteiten. Het voornaamste is natuurlijk dat je enthousiast wordt van de doelstelling en activiteiten van United Cubs en het leuk vindt om hier tijd in te steken: kinderen overal ter wereld een sportieve dag bezorgen die ze het gevoel geeft kind en winnaar te zijn.

Wil jij graag bijdragen aan de missie van United Cubs: ‘Play for a Smile’? Laat het ons weten!! Je kunt je motivatie mailen naar: info@unitedcubs.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Kijk voor meer info over onze projecten ook op http://www.unitedcubs.com

 

OVER UNITED CUBS

United Cubs is een initiatief van vijf Nederlandse studenten ontstaan aan de vooravond van een heroïsch avontuur. Gedreven door een passie voor reizen, sport, avontuur en de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het goede doel werd in maart 2010 een reis gestart van Nederland naar Zuid-Afrika. In een oranje jeep werd ruim 20.000 kilometer afgelegd door Europa, het Midden-Oosten en Afrika om 75 dagen later de start van de FIFA Word Cup 2010 bij te wonen in Zuid Afrika.

Tijdens deze reis zag het eerste project van de foundation het levenslicht en zijn waardevolle contacten gelegd voor de toekomst. United Cubs (voorheen Orange Kids Foundation) is officieel opgericht op 1 januari 2010. In Mei 2010 werd in West Kenia haar eerste project gelanceerd. In Kimilili hebben de oprichters van de stichting het startschot gegeven voor ‘the First Orange Lion Cup’.

Missie: De missie van United Cubs is het bezorgen van een glimlach op de gezichten van kinderen in ontwikkelingslanden.

Visie: United Cubs initieert projecten en ondersteunt initiatieven van derden die bijdragen aan het verwezenlijken van onze missie. Deze ondersteuning bestaat uit de inzet van middelen, financiën, kennis en een internationaal netwerk. Met de organisatie van sport- en spelevenementen gecombineerd met de verbetering van lokale sportfaciliteiten wil United Cubs op zoveel mogelijk plaatsen in ontwikkelingslanden kinderen een glimlach op het gezicht geven.

Banner Banner Banner Banner Banner