Banner Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Clubmanager
Apeldoorn
Productontwikkelaar Bike & Sports wear
Apeldoorn
Bewegingswetenschapper / Bikefitter
Apeldoorn
Medewerker klantenservice
Apeldoorn

Projectmedewerker bewegen

Organisatie:
woonzorgcentra haaglanden
Plaats:
Leidschendam
Branche:
Overig
Functiegroep:
Projectmedewerker/Projectmanager
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Project
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
10-11-2017

Projectmedewerker bewegen

Functieomschrijving: 

JIJ bent in de nieuwe functie van projectmedewerker bewegen verantwoordelijk voor het opzetten en vervolgens uitvoeren van beweeglessen, beweegactiviteiten en individuele begeleiding bij bewegen van onze bewoners met dementie en somatische klachten. Je creëert een gevarieerd aanbod aan beweegactiviteiten, afgestemd op de behoefte en mogelijkheden van de bewoners. Deze beweegactiviteiten kunnen bestaan uit specifieke sporten, spelvormen, recreatieve bezigheden of dagelijkse bewegingsvormen als fietsen en lopen.

  • Je zorgt dat de kwaliteit van de lessen gewaarborgd blijft door te blijven leren. 
  • Je draagt je kennis over het bewegen over aan het netwerk van de bewoner.

Het resultaat van deze nieuwe functie zal zijn dat er  voldoende faciliteiten zijn voor de bewoners waar zij kunnen bewegen voor behoud van gezondheid,  kwaliteit van leven en plezier, , zowel in groepsverband als individueel.

SAMEN zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze bewoners. De projectmedewerker bewegen werkt in het domein welzijn en werkt nauw samen met de activiteitenbegeleiding, de fysiotherapeuten en andere disciplines. Samen zorgen jullie voor een prettige verhouding met de bewoners en streven jullie ernaar om het bewegen in het algemeen tot een hoger niveau te brengen.

Functie-eisen: 

JE bent in het bezit van een afgeronde opleiding sport en bewegen, differentiatie lifestyle / bewegingsagoog, MBO opleiding, op kwalificatieniveau 4. Je bent enthousiast, creatief, sportief, ondernemend en levert graag een bijdrage aan het opzetten en uitvoeren van de bewegingsactiviteiten binnen het multidisciplinair teamverband. Je kunt goed zelfstandig functioneren, maar ook samenwerken en kunt de wijze van communiceren goed afstemmen op de bewoner maar ook op het team of  andere betrokkenen . Je hebt affiniteit en ervaring met onze bewoners. Je weet mensen individueel en in groepsverband te stimuleren.

Over WZH: 

WIJ zijn WoonZorgcentra Haaglanden. Vanuit 12 woonzorglocaties in de regio Haaglanden bieden wij mensen met een zorgvraag in alle zorgfases totaaloplossingen, waarbij zij zoveel als mogelijk de eigen specifieke levensstijl kunnen behouden. Een van onze speerpunten voor onze cliënt is het aanbieden van een  beweegaanbod op maat, met als doel meer te bewegen. De projectmedewerker bewegen speelt een belangrijke rol om het bewegen op de locaties op te zetten en te stimuleren en maakt daarbij gebruik van zijn deskundigheid.

Arbeidsvoorwaarden: 

WIJ zijn op zoek naar meerdere collega’s en zouden het leuk vinden als jij ons (nieuwe)team daarbij komt versterken. Graag gaan we met je in gesprek over een functie voor 30 uur per week. Je komt mogelijk binnen verschillende locaties van WZH te werken. We bieden je een jaarcontract, met mogelijk uitzicht op verlenging. Bij WZH mag je zijn wie je bent, dus neem jezelf mee naar je werk! Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en voor het ontplooien van nieuwe initiatieven en sprankelende ideeën.

Contact en informatie: 

INTERESSE in deze functie en wil je meer informatie? Bel dan met Natalja Andrjukina 06 81 21 42 32 fysiotherapeut of Ellen Bartelink 06 42 78 29 92 teamleider paramedische dienst. Reageren kan tot 10 november 2017 via het mailadres bduyvestijn@wzh.nl

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 
WZH vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal een controle worden uitgevoerd of kandidaten geregistreerd staan in dit register.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner Banner Banner