Banner Banner Banner

Vacatures

Traineeship Sportmanagement Kerkrade
Kerkrade
Traineeship Sportmanagement Rotterdam
Rotterdam
Traineeship Sportmanagement Den Haag
Den Haag
Personal coach
Amersfoort

Sport medewerker BSO Sport Loenen (13,15 uur)

Organisatie:
KMN Kind & Co
Plaats:
Loenen aan de Vecht
Branche:
Sport BSO
Functiegroep:
Docent MBO/HBO
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Directie
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
8 tot 16 uur
Einddatum Vacature:
01-03-2018

Sport medewerker BSO Sport Loenen (13,15 uur)

Plezier in je werk bij KMN Kind & Co
Iedere dag is anders, zeker als je met kinderen werkt. Wij bieden kinderen een omgeving waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen, plezier hebben en zichzelf kunnen zijn. Daarin speel jij een grote rol! Met 1450 medewerkers verspreid over circa 260 locaties bieden wij alle vormen van kinderopvang (kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau).

 

BSO Sport Loenen is gevestigd in een ruimte van voetbalvereniging SV De Vecht in Loenen. Vrijheid, ruimte en uitdaging! De kinderen hebben een grote stem in wat zij het leukst vinden om te doen. Van voetbal, levend stratego, hockey tot slagbal, volleybal en meer. We gebruiken uitdagende materialen en zijn actief buiten. De ruimte van BSO Sport Loenen is ingericht met verschillende speel- en activiteitenhoeken.

 

Werken bij BSO Sport Loenen
Je vindt het leuk om de kinderen samen met jouw collega’s kennis te laten maken met allerlei sportieve activiteiten. Niets is zo leuk om jouw passie te delen met de kinderen. Je houdt daarbij rekening met de verschillende leeftijden, interesses en talenten van de kinderen.

 

Herken jij jezelf hierin?
Wij zoeken een sport medewerker die een leuke combinatie van BSO-tijd en buitensporttijd voor de kinderen kan verzorgen. Je bent communicatief vaardig, creatief en schakelt snel. Je hebt ervaring met het werken met kinderen in de BSO leeftijd (4-12 jaar).

  •  Je hebt een afgeronde Sport opleiding zoals Sport en Bewegen (MBO niveau 3 en 4) of de ALO (HBO).
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt een open en flexibele houding en communiceert helder en duidelijk.

 

Dit bieden wij jou
Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. Je krijgt een contract voor 13,15 uur uur per week (schaal 6 CAO Kinderopvang, € 1.943,- tot € 2.652,- o.b.v. 36 uur). Jouw werkdagen zijn maandag-, dinsdag-, en donderdagmiddag. Voordat de kinderen uit school komen, start je met voorbereidende werkzaamheden. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Bij Kind & Co sta je nooit stil. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Daarnaast zijn er secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve zorgverzekeringen, een fietsplan, een bijdrage in je sportabonnement, tegemoetkoming in je reiskosten en een bijdrage in jouw pensioen (PFZW).

 

Laat ons jouw talent zien!
En solliciteer op de vacature van Sport medewerker BSO Sport Loenen. Jouw sollicitatie (motivatie en CV) kun je sturen naar: sollicitatie@kmnkindenco.nl.

Contactpersoon voor deze vacatures is Marsja van Wijk (personeelsfunctionaris). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 030 – 602 49 44.

 

Banner Banner Banner