Banner Banner Banner

Vacatures

Manager Zwemzaken en Receptie
Almelo
Gastvrouw - receptioniste
Benthuizen
Beweegcoach
Horst aan de Maas
Programmacoordinator School & Wijk programma
Rijswijk

Turn trainer

Organisatie:
Gym & Move Leidsche Rijn
Plaats:
Utrecht
Branche:
Sportvereniging
Functiegroep:
Training & Coaching
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
8 tot 16 uur
Einddatum Vacature:
01-08-2018

Turn trainer

Trainer bij turnvereniging Gym & Move Leidsche Rijn.

Wie zijn wij ?

Gym & Move is een leuke en gezellige vereniging in Leidsche Rijn (Vleuten en De Meern) voor turnen, gymnastiek en freerunning met ruim 400 leden. Plezier in de sport staat hierbij voor ons voorop. Professionele leiding met een enorme passie voor onze sport.  ‘Presteren om het plezier en plezier door presteren’ is wat ons drijft.

Wat zoeken wij ?

Voor aanvulling van ons trainersteam zijn wij per direct op zoek naar een gedreven train(ster). Onder andere voor kleutergym/-turnen, jongens turnen, recreatie en ondersteuning van onze selectiegroepen.

Ook als je minder ervaring hebt zijn we naar jou op zoek om als assistent samen met één van onze train(st)ers je passie en kunde op onze leden over te brengen. Naast het verzorgen van de trainingen zet je je ook in voor een goede samenwerking met collega trainers en het organiseren/bijwonen van diverse activiteiten (turnkamp, pietengym, nieuwjaar duik, onderlinge wedstrijd) en wedstrijden

Profiel

Kennis van de sport, maar vooral een intrinsieke motivatie om met kinderen te werken, hun de leukste sporturen van de week te bezorgen en bij te dragen aan hun fysieke en sociale ontwikkeling. Achter onze visie staan dat door plezier, uitdaging, coaching, technische ondersteuning en stimulans de  prestaties vanzelf volgen.

Wat kunnen wij je bieden ?

Wij bieden een goede les vergoeding per uur, alsmede een aparte vergoeding voor wedstrijdkosten (reiskosten en vergoeding per dagdeel), en zeker een leuke werksfeer met een enthousiaste groep collega-trainers met een hoge onderlinge betrokkenheid bij een vereniging in opbouw. Er zijn diverse mogelijkheden voor het volgen van opleidingen die door de KNGU worden aangeboden en er is en je zult hierbij worden ondersteund door een gedreven bestuur en een team van enthousiaste vrijwilligers. Als vaste trainers kunnen wij je een contract aanbieden. Assistent trainers bieden we een redelijke vergoeding. Het aantal uren is in overleg.

Geïnteresseerd ?

Neem contact met mij op via telefoon, mail of app. Ik praat hier graag met je over door.

Rachid el Bachiri (bestuur). Email: bestuurgymenmove@gmail.com, tel. 06-48136996

 Kijk voor meer informatie en een indruk van onze vereniging op www.gymenmove.nl

 

Banner Banner Banner