Banner Banner Banner

Vacatures

Goederenstroom medewerkers gezocht bij Decathlon Coolsingel
Zuid-Holland
Eigenaar Water Babies zwemschool
Heel Nederland
Payroll Manager
Amsterdam
Medewerker Marketing & Partnerships
Nieuwegein

Medewerker Team Sportservice / Buurtsportcoach

Organisatie:
Sportservice Nederland
Plaats:
Aalsmeer
Werkgebied:
Aalsmeer
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
27-05-2018

Medewerker Team Sportservice / Buurtsportcoach

Per 1 juni is Team Sportservice voor de locatie Haarlemmermeer op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Medewerker Team Sportservice
32 uur per week

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de gemeente tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:

  • sport, bewegen en een gezonde levensstijl te stimuleren in een wijk of dorp door samen te werken met scholen, verenigingen, GGD en andere partners
  • sportverenigingen te versterken met ons advies op beleid
  • scholen ondersteunen om een sterke basis neer te zetten voor een leven lang bewegen en een gezonde leefstijl door advisering, kennis overdracht en activiteiten op en rond de school

Door het versterken en het onderling verbinden, kan iedereen van jong tot oud, naar eigen voorkeur aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen.

Samenwerken, elkaar stimuleren, motiveren en complimenteren zijn belangrijke kernwaarden voor ons wat samenkomt in een informele werkcultuur, waarin we de mogelijkheid geven om creativiteit en innovatiekracht de vrije loop te laten.

Dit ga je doen

Als medewerker Team Sportservice ben je dé persoon op het gebied van sport en bewegen. Je organiseert sportkennismakingsactiviteiten voor jong en oud met als doel inwoners toe te leiden naar structurele deelname aan sport en bewegen. Je netwerkt en verbindt tussen alle betrokken partijen in de buurt. Je bent in staat vrijwilligers te werven, te enthousiasmeren en te begeleiden in het oppakken van een rol of taak.

Voor de doelgroep ouderen geef je sportadviezen en begeleid je een wandelgroep. Je bent in staat om het projectleiderschap voor verschillende sportimpulsen uit te voeren.

Samen met scholen, verenigingen, inwoners en partners in wijk en kern geef je uitvoering aan projecten en activiteiten op het gebied van sport en bewegen en een gezonde levensstijl die aansluiten bij de wensen en behoeften. Je onderbouwt dit financieel en maakt een vertaalslag in een concreet plan van aanpak, inclusief tijdsplanning. Tevens regisseer je de implementatie hiervan. Je weet hoe je de juiste snaar kunt raken om mensen te motiveren en te stimuleren. Daarnaast vind je het een uitdaging om evenementen te organiseren.

Dit breng jij mee

Wij vragen een ALO (voorkeur) of CIOS/ Sport en Bewegen (niveau 4) diploma. Je hebt kennis en ervaring met de uitvoering en coördinatie van sport- en beweegactiviteiten. Je kent het sociale domein in Haarlemmermeer. Wat betreft competenties ben je een netwerker en verbinder, een echte teamplayer en kun je goed luisteren en doorvragen. Je bent laagdrempelig, stapt gemakkelijk op mensen. Om ons team complementair te maken bezit je over ondernemerschap, interesse in social media, de nodige dosis creativiteit en innovatiekracht. Je bent bereid om af en toe in de avonduren en/of in het weekend te werken. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelforganiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Je start met een tijdelijk contract voor één jaar. Een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van voortzetting van de opdracht en functioneren. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport, de functie is ingeschaald in schaal 7.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via de website. De uiterlijke reactiedatum voor deze vacature is 27 mei. De eerste ronde gesprekken vinden plaats in week 23.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Sandra van Gemert, 023-205 5500.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang. Een VOG, referentiecheck en eventueel een proefles maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Banner Banner Banner