Banner Banner Banner

Vacatures

Marketing en Communicatiemedewerker
Rotterdam
Voorzitter voor de Raad van Commissarissen
Capelle
Buurtsportcoach Sociaal Domein Uden
Uden
Combinatiefunctionaris Sport
Zaltbommel

Accountmanager Meedoen door sport

Organisatie:
Kenniscentrum Sport
Plaats:
Ede
Werkgebied:
Ede
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Accountmanager/Salesmanager
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
05-11-2018

Accountmanager Meedoen door sport

Voor Kenniscentrum Sport is Aardoom & de Jong op zoek naar een daadkrachtige en resultaatgerichte accountmanager met een verbindende instelling voor het team ‘Meedoen door sport’.
Als accountmanager ben je het visitekaartje van Kenniscentrum Sport. Je draagt actief bij aan het positioneren van de organisatie. Vanuit je ondernemende geest ben je alert op potentiële nieuwe klanten en draag je zorg voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Je bent een stevige gesprekspartner en goed op de hoogte van maatschappelijke vraagstukken, gerelateerd aan het thema ‘Meedoen door sport’.
Wil jij bijdragen aan de maatschappelijke participatie van kwetsbare groepen? Ben jij vernieuwend en doortastend in het samenbrengen van verschillende partijen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als accountmanager ben je de schakel tussen de relaties van Kenniscentrum Sport en haar kenniswerkers. Het team ‘Meedoen door sport’ bestaat uit circa 10 kenniswerkers die grotendeels zelfstandig hun werkzaamheden uitvoeren. Als accountmanager ben je eindverantwoordelijk voor de teamprestaties en leg je rechtstreeks verantwoording af aan de directie. Vanuit je rol als accountmanager bewaak je het overzicht en de werkverdeling, passend bij de kwaliteiten van desbetreffende medewerker. Je vervult een verbindende en enthousiasmerende rol om met het team de doelen uit het jaarplan te behalen. Daarnaast werk je nauw samen met de marketing en communicatiemedewerkers. Tevens werk je cross-over met de andere vijf accountmanagers van de overige teams.

De ambitie van het thema ‘Meedoen door sport’ is om kwetsbare groepen die aansluiting in de samenleving missen, mee te laten doen door middel van sport en bewegen. Denk aan mensen met een beperking, thuiswonende ouderen, risicojongeren, mensen met een lage sociaaleconomische status of mensen met een migratieachtergrond. Om dit te laten slagen, hebben alle betrokkenen meer kennis nodig over de verschillende doelgroepen en over wat het vraagt om hen meer te laten bewegen. Door als Kenniscentrum Sport samen te werken met gemeente, buurtsportcoaches, partners in het sociaal domein en sport- en beweegaanbieders, ontstaat toegang tot deze groepen. Als accountmanager ben je goed op de hoogte van trends, ontwikkelingen, kansen en bedreigingen binnen dit thema en zoek je continu naar samenwerking met partners om deze kwetsbare groepen te laten participeren in de maatschappij. Belangrijke samenwerkingspartners zijn: de GGD, MEE NL, welzijn- en zorgorganisaties, gemeenten en Sociale Wijkteams (SWT).

Functie-eisen:

  • Hbo-/Academisch werk- en -denkniveau.
  • Ervaring in het sociaal maatschappelijke domein (bijv. gemeenten, GGD, welzijn, zorg of sport- en beweegaanbieder).
  • Stevige persoonlijkheid met daadkracht en een resultaatgerichte instelling.
  • Netwerker met goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Ondernemend, extern gericht en een doorpakker.
  • Verbindend, besluitvaardig en duidelijk.
  • Teamplayer met een goed ontwikkelde politieke sensor.

Kenniscentrum Sport
Voldoende sporten en bewegen zijn onmisbaar voor een gezonde leefstijl en een vitale samenleving. Kenniscentrum Sport brengt actueel wetenschappelijk onderzoek samen met bewezen ervaringen uit de praktijk. Ze delen die kennis, maken hem praktisch bruikbaar en helpen professionals en publiek bij het maken van betrouwbare keuzes. Daarmee dragen ze bij aan een vitale sportsector en een sportieve samenleving, waarin iedereen kan meedoen. Kenniscentrum Sport biedt onderbouwde en praktisch toepasbare kennis aan onder andere sportorganisaties (bonden en verenigingen), gemeenten, zorg, onderwijs en publiek. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is onze belangrijkste opdrachtgever. Kenniscentrum Sport is gevestigd in Ede en er werken circa 60 medewerkers.
Het Kenniscentrum Sport kiest in 2019 voor zes thema’s. De thema’s zijn: Fit & Gezond, Meedoen door sport, Waarde van sport, Beter leren bewegen, Topsport en Veilig sporten.
Aan elk thema werkt een team van kenniswerkers met een accountmanager.

Arbeidsvoorwaarden
Kenniscentrum Sport biedt een dienstverband voor een jaar, met de intentie dit om te zetten in een aanstelling voor onbepaalde tijd. Bij deze functie hoort een salaris passend bij de zwaarte van de rol. In nader overleg overeen te komen. Het betreft hier een fulltime functie (minimaal 38 uur per week).

Procedure
Bij de werving en selectie laat Kenniscentrum Sport zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Solliciteren kan via onderstaande solliciteerknop/ de website van Aardoom & de Jong.

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk, voor maandag 5 november 2018 tegemoet via het online sollicitatieformulier. De gesprekken bij Kenniscentrum Sport vinden plaats op 20 november (1e ronde) en 23 november (2e ronde).

Contactpersonen
Drs. Sylvia van de Wetering, e-mail: vandewetering@aardoomendejong.nl, telefoon: 06-50121291.
Romy Broekroelofs, e-mail: romy@aardoomendejong.nl, telefoon: 06-22973182.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner