Banner Banner Banner

Vacatures

Coördinator Technische Dienst
Zaanstad
Manager Marketing & Communicatie
Amsterdam
Combinatiefunctionaris zwemmen
Den Haag
Keeperstrainer O11, O12 en O13 (12 uur p/w)
Utrecht

Coördinator Sport & Events (STAGE)

Organisatie:
Stichting Life Goals Amsterdam
Plaats:
Amsterdam
Branche:
Sportevenementen
Functiegroep:
Communitymanager
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
08-09-2019

Coördinator Sport & Events (STAGE)

Life Goals Amsterdam 

Life Goals Amsterdam helpt kwetsbare Amsterdammers die buitenspel staan via sport weer mee te doen in de samenleving. Wij bieden een sportprogramma voor mensen met ernstige ontregeling van hun leven zoals dak- en thuislozen, zwerfjongeren, tienermoeders, ex-gedetineerden, en slachtoffers van huiselijk geweld. Jaarlijks brengen wij met wekelijkse sportactiviteiten en sportevenementen meer dan 400 mensen in beweging, op weg naar een betere toekomst.   

Life Goals Amsterdam is onderdeel van een landelijke organisatie (Stichting Life Goals Nederland) en is actief in meer dan 20 gemeenten. Ben jij geinteresseerd in de maatschappelijke waarde van sport, of het sociaal rendement van sport voor de ontwikkeling van kwetsbare mensen, dan is dit een interessant mogelijkheid! Bij Life Goals Amsterdam zijn we volop in ontwikkeling en kom je terecht in een vooruitstrevende projectgroep waar wij op zoek zijn naar iemand die het team komt ondersteunen.

Jij:

Life Goals Amsterdam zoekt een organisatietalent met oog voor detail, die goed in teamverband kan werken en stevig in zijn schoenen staat. Je werkt gemakkelijk zelfstandig als samen in een dynamische omgeving. Je vindt het leuk om nieuwe ideeën uit te werken, content te creëren en evenementen te organiseren. Daarnaast is jouw hands-on mentaliteit een toegevoegde waarde om ons  team te ondersteunen. Je start begin september maar liever ook eerder en bent direct onderdeel van het team. De stage is voor 36 uur (vier dagen) per week.

Jouw takenpakket:

- Projectmanagement: Je coördineert samen met de projectleider het huidige sportprogramma van onze maatschappelijke sportcoaches en ziet er op toe dat onze Life Goals monitor gebruikt wordt. Daarnaast richt je nieuwe sportgroepen op en werft samen met de aangesloten partners nieuwe deelnemers

- Content creëren: Je zit dicht op het sportprogramma en weet de ontwikkelingen en bijzondere verhalen op te pikken en om te zetten in aantrekkelijke cnotent

- Evenementorganisatie: Samen met de projectleider organiseer je meerdere sportevenementen (sfeerimpressie 2018:https://www.youtube.com/watch?v=AlkOr-UlIMw&t=1s) 

- Grafisch ontwerpen (Pré, niet vereist): Van social media posts, website banners, posters, brochures en factsheets.  

-Optioneel: Kun jij ook zelf sportlessen verzorgen? Dan kun je ook als zzp-er binnen de organisatie aan de slag. Voor meer informatie neem contact op! 

Jouw profiel: 

- Jij vindt het leuk om evenementen te organiseren

- Je hebt bij voorkeur affinitieit met sport

- Jij kan goed zelfstandig werken

- Je kunt goed omgaan met vrijheid in opdrachten en werktijden

- Jij weet als geen ander hoe je social media op de juiste manier beheert en bent op de hoogte van alle trends.

Je hebt minimaal HBO werk- en denk niveau

- Je weet de weg te vinden in Amsterdam

 

Wat bieden wij:

- Een uitdagende functie met uitzicht op een functie als projectmedewerker (zzp)

- Een bijdrage leveren met de stichting aan de persoonlijke ontwikkeling van veel kwetsbare mensen in Amsterdam

- Een stagevergoeding (in overleg)

Stuur bij interesse jouw cv en motivatie naar tom.vanketel@stichtinglifegoals.nl of bel voor meer informatie naar 06-49766367

Banner Banner Banner Banner