Banner Banner Banner

Vacatures

Star trainer / Fitness instructor
Amsterdam
Indoor Skydive Instructor (Part- & Fulltime)
Utrecht
Sportief medewerker bij Decathlon!
Utrecht
Combinatiefunctionaris (kick)boksen
Rotterdam

Stagiair(e) Kidsclub

Organisatie:
FC Utrecht
Plaats:
Utrecht
Branche:
Betaald Voetbal Organisaties
Functiegroep:
Overig
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
31-05-2019

Stagiair(e) Kidsclub

 

Heb jij hart voor het voetbal, hart voor de provincie en hart voor onze samenleving? Dan is FC Utrecht op zoek naar jou!

 

FC Utrecht is het kloppend hart van de provincie Utrecht. Wij willen de harten van onze (jongste) supporters, de stad en provincie veroveren. Met al onze activiteiten – in het stadion, op scholen, in wijken en bij verenigingen – bouwen wij aan een FC Utrecht Community. De prestaties van FC Utrecht spreken tot de verbeelding, maar ook de maatschappelijke waarde is enorm, hetgeen je terugziet in de vele maatschappelijke initiatieven en projecten waar FC Utrecht bij betrokken is. FC Utrecht bouwt onder leiding van bestuur en directie continu aan een verdere ontwikkeling van de organisatie en positie van de club.

 

FC Utrecht zoekt vanaf augustus een gedreven en enthousiaste stagiair(e) die graag de marketingafdeling van het betaalde voetbal wil ontdekken.

 

 

Stagiair(e) Kidsclub

 

 

De Junior Tigers is de officiële kidsclub voor de jongste supporters van FC Utrecht (kinderen tot 13 jaar). Alle Junior Tigers beleven samen met Tiger & Tigergirl de leukste avonturen bij FC Utrecht en ontmoeten andere kidsclubleden met dezelfde passie voor onze club. De Junior Tigers genieten van vele voordelen, zoals speciale evenementen en leuke goodies. Zo maken Junior Tigers bijvoorbeeld kans om samen met een speler van FC Utrecht het veld op te lopen in de line up.

 

Door elke dag te bouwen aan de Junior Tigers Kidsclub proberen wij het verhaal van FC Utrecht te delen met alle kinderen in de provincie Utrecht met als doel een nieuwe generatie aan te spreken en te binden aan onze club.

 

 

Werkzaamheden:

  • Organiseren en optimaliseren van activiteiten (denk aan spelers line up, sinterklaasfeest, open training of FIFA-toernooi).
  • De Junior Tigers Kidsclub meer zichtbaar maken in Utrecht en omgeving.
  • Coördineren van de (leden)administratie en acties rondom de Junior Tigers Kidsclub.
  • Ondersteuning bieden bij marketingactiviteiten van de afdeling.

 

 

Wie wij zoeken:

Wij zoeken een energieke en enthousiaste sportmarketingstudent. Iemand die het niet erg vindt om zijn/haar handen vuil te maken en die af en toe ’s avonds of in het weekend wil werken. Verder zoeken wij iemand met:

 

  • Goede beheersing Nederlandse taal.
  • Minimaal vijf maanden beschikbaarheid (40 uur p.w.).
  • Minimaal MBO denk- en werkniveau.
  • Affiniteit met voetbal en FC Utrecht.

 

Ben jij een echte teamplayer die in zichzelf wil investeren en bij  FC Utrecht een mooie ontwikkeling wil doormaken? Dan is Stadion Galgenwaard het juiste stageadres voor jou!

 

Wat bieden wij?

Een leerzame (af)studeerstage met veel verantwoordelijkheid in een jonge en dynamische omgeving waarbij de lijnen tussen de afdelingen heel kort zijn. Er is binnen FC Utrecht voldoende ruimte voor creativiteit en eigen initiatieven. Daarnaast is er voor de stagiaire een passende vergoeding.

 

Heb je interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats? Ga dan naar https://fcutrecht.onlinevacatures.nl/nl/Vacature

Banner Banner Banner Banner