Banner Banner Banner

Vacatures

Communicatie stage
Eindhoven
Toezichthouder (tot september 2019)
Almelo
Zweminstructeur
Almelo
Recruiter
Amsterdam

Front Office Manager BurgGolf Golfresort de Purmer

Organisatie:
BurgGolf
Plaats:
Purmerend
Werkgebied:
Purmerend
Branche:
Golfbranche
Functiegroep:
Administratief medewerker
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
30-06-2019

Front Office Manager BurgGolf Golfresort de Purmer

Ben jij op zoek naar een mooie uitdagende baan als Front Office Manager op een unieke locatie? Dan hebben wij voor jou de oplossing!

BurgGolf Golfresort de Purmer heeft 88 hotelkamers, een fantastische 36 holes championship golf course en een 9 holes par 3 baan en een gezellig restaurant Magnolia’s. Hier kunnen onze gasten heerlijk culinair genieten van een lunch/diner maar ook een drankje. In de wintermaanden. In de zomer is het volop genieten op ons geweldig terras met een prachtig uitzicht over de baan.

Voor ons golfresort de Purmer te Purmerend zijn wij op zoek naar een gedreven, energieke en inspirerende Font Office Manager (fulltime)

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende functie in een dynamische jonge organisatie, die te omschrijven is als licht eigenwijs, open communicerend en informeel.
  • Een gedreven team van collega’s, met korte communicatielijnen, waar ruimte is voor eigen inbreng, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.  
  • Een accommodatie met legio mogelijkheden en kansen waar geen dag hetzelfde is.
  • 200 vakantie uren en 52 ATV-uren op basis van full time dienstverband.
  • Een marktconform salaris & flexibele werktijden.
  • Natuurlijk kun je bij ons het Golfspel (nog beter) leren.

Wat verwachten wij van jou:

Als Front Office Manager ben je verantwoordelijk voor ons Front Officeteam. Jullie vormen samen het gezicht en warm welkom van ons Golfresort.  Je geeft leiding aan een team van ca 12 medewerkers en stagiaires. De focus van je taken ligt bij een maximale gastbeleving, het leidinggeven aan het team, en het optimaliseren van de Front Office waarbij rendement en kwaliteit verbonden zijn. Je draagt verantwoordelijkheid voor het onderhouden van het up to date houden van onlineboekingskanalen voor ons hotel – ook qua content.

Jouw hart gaat sneller kloppen van tevreden gasten en iedere dag beter worden met jouw team.  Je rapporteert aan de Golfbaan manager en maakt onderdeel uit van het managementteam van onze golfclub.  Iedere dag bewaak je het juiste serviceniveau van jouw team.  Daarnaast werk je nauw samen met de afdeling (banquet)Sales voor wat betreft groepsreserveringen en events.

Als je ambitieus bent, van aanpakken weet en toe bent aan een volgende stap in jouw carrière, dan ben jij de Front Office Manager voor ons team!

Competenties
Samenwerken |Flexibel |Gedreven |Betrouwbaar |Stressbestendig |Motiveren |Gastvrij

Interesse?

Solliciteer dan direct d.m.v. het mailen van jouw korte motivatiebrief & CV naar mailadres: suzanne@burggolf.nl. Vragen, suggesties of tips zijn natuurlijk altijd welkom.

Schroom niet om met onze Golfbaanmanager, Suzanne Rozema contact op te nemen, bereikbaar op telefoonnummer: 06-20697920!  Wij komen graag met je in contact.

Banner Banner Banner Banner