Banner Banner Banner

Vacatures

Financieel medewerker KNZB
Midden Nederland
Junior sport en retail management- Amsterdam
Amsterdam
Junior sport en retail management- Zuid-Holland
Rotterdam
Junior sport en retail management - Limburg
Zuid Limburg

Hoofd administratie/bureaumanager

Organisatie:
Golfbaan Leeuwenbergh
Plaats:
Den Haag
Werkgebied:
Den Haag
Branche:
Golfbranche
Functiegroep:
Afdelingsmanagers
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
01-08-2019

Hoofd administratie/bureaumanager

Vacature hoofd administratie/bureaumanager (M/V) (1,0 FTE)

Golfbaan Leeuwenbergh is een oase van rust in druk Den Haag met een enthousiaste en actieve vereniging van >950 leden. Door de inzet van vele vrijwilligers is het bovendien de gezelligste golfvereniging in de wijde omgeving. Wil je meer weten? Kijk op onze website www.leeuwenbergh.nl.

De functie

Als meewerkend voorman/vrouw ben je verantwoordelijk voor de interne organisatie, de administratieve processen, facilitaire zaken/gebouwbeheer en de dagelijkse leiding van het bureau van de vereniging. Je bent aanspreekpunt voor leden, gasten en externen, zoals leveranciers.

Je geeft leiding aan een team van medewerkers (administratie en servicedesk). Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van gebouwen, drivingrange, toegang, parkeerplaats enz. De golfbaan en de tuin vallen onder de verantwoordelijkheid van de hoofdgreenkeeper waarmee je nauw mee samenwerkt. Je bent voorzitter van het Uitvoeringsoverleg waarin alle dienstgebieden vertegenwoordigd zijn met als doel samenhang in alle activiteiten te bevorderen.

Profiel

Wij zoeken kandidaten die beschikken over MBO+/HBO werk- en denkniveau met tenminste drie jaar leidinggevende ervaring. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met bedrijfsmatige processen zoals financiële administratie, ledenadministratie en personeelsadministratie. Je hebt technisch inzicht en ervaring met gebouwenbeheer. Je bent bekend met de golfsport en bij voorkeur woonachtig in Den Haag of omgeving.

Gevraagde competenties zijn: resultaatgericht, zorgvuldig, flexibel, plannen en organiseren en initiatief tonen. Je bent breed inzetbaar, communicatief en hebt gevoel voor verhoudingen. Je bent discreet en integer.

Wij bieden

Een prettige werkomgeving op een mooie locatie met arbeidsvoorwaarden conform de CAO Golfbranche. Salariëring is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. Het gaat in eerste instantie om een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een omvang van 40 uur per week (1,0 FTE).

Solliciteren

Vind je clubmanager/bedrijfsleider bij Leeuwenbergh een aantrekkelijke functie? Vraag de volledige functiebeschrijving op of stuur je cv met een korte motivatie vóór 1 augustus 2019 naar vacature@leeuwenbergh.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar dit adres met je naam en telefoonnummer. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. De procedure bestaat uit gesprekken en een assessment.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Banner Banner Banner Banner